Ingrediente:
- 120 g unt
- 100 g zahăr
- 200 g făină
- 1 ou
- coajă de lămâie
- 1/4 linguriță praf de copt
- 3 linguri zahăr pudră
- puțină sare
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem untul și zahărul până la omogenizare. Adăugăm oul până obținem o cremă fină și aerată.
2. Adăugăm făina, coaja de lămâie, praful de copt și sarea. Frământăm până obținem un aluat moale și elastic. Îl așezăm într-o folie de plastic și îl lăsăm la frigider pentru 2 ore.
3. După acest interval de timp, întindem aluatul într-o foaie subțire. Cu ajutorul unei forme speciale, decupăm fursecurile. Le așezăm într-o tavă de copt tapetata cu unt. Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade Celsius timp de 12-15 minute.
4. După ce s-au copt, decorăm fursecurile cu zahăr pudră.
Serviți împreună cu cei dragi, alături de o cană de ceai sau cafea…
Savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post